Nou episodi en la batalla per la tercera posició en la Segona B de futbol. El CF Badalona de Manolo González rebrà, aquest diumenge a les cinc de la tarda, l’AE Prat en el partit de la dissetena jornada.

Els escapulats van guanyar al Sagnier en la primera volta (de fet, aquest desplaçament al Baix Llobregat va significar la primera victòria del curs a domicili i la segona en sis jornades) i voldran seguir invictes en els partits d’aquest mes de febrer.

PUNT DE PRESTIGI
L’equip afronta el partit en un bon moment, després de sumar un punt a Llagostera (2-2) en un partit en el qual el Bada va meréixer més que els locals.

Els badalonins, a més, van veure com els llagosterencs s’avançaven ben aviat, però Musa, des dels 11 metres, i Robert Simón, abans del descans, capgiraven el resultat. Simón i Chema Moreno van tenir dues ocasions clares per marcar el tercer a la segona meitat, però el Llagostera empataria al minut 70.